Podcasts om amerikansk fotboll och NFL

Podcastskompisarna som är rösten i örat på väg till och från jobbet eller hemma i soffan. Om du gillar amerikansk fotboll så finns det ett par guldkorn när det kommer till nyheter, rykten och analyser kring allt som händer i NFL-världen. Här kommer podcastfavoriterna som du bör prenumera på.

Around the NFL – favoritpodden om NFL

NFL-podcasten Around the NFL är favoriten hos amerikanska fotbolls fans.

Dan Hanzus, Gregg Rosenthal och Marc Sessler driver podcasten Around the NFL som släpper nya podcasavsnitt vare vecka på tisdagar, torsdagar och söndagar. Sök fram Around the NFL i din favorit podcast app om du vill lyssna på matchresultat, analyser, spelarnyheter och aldrig missa någonting som händer i sporten, eller utanför spelplanen.

NFL Inside Report

Podcasten NFL Inside Report.

En annan podcast på favoritlistan är NFL Inside Report som produceras av NFL Media. Rhett Lewis är podcastchefen som diskuterar det mesta som händer i sporten och ligan tillsammans med kollegor. Vissa avsnitt är sammanfattningar av matcher, annars är det nyheter, analyser och tankar kring allt som händer i vår ding ding NFL-värld. Flera podcastavsnitt släpps varje vecka.

NFL Explained

Podcasten NFL Explained av NFL Media.

Aditi Kinkhabwala och Mike Yam har podcasten NFL Explained där Aditi och Mike går igenom olika delar av NFL-kulturen. Varför heter Atlanta Falcons, just Atlanta Falcons och varför spelar man alltid en match på Thanksgiving? NFL Explained försöker reda ut de frågetecken som finns hos fansen och såg dagens ljus i Augusti 2021 som podcast. Nya avsnitt släpps varje torsdag.

NFL-podden

NFL-podden, en svensk podcast om amerikansk fotboll.

NFL-podden är en svensk podcast om amerikansk fotboll med en ambition om att inte bara prata om det som sker på plan. Grabbarna pratar om det som sker strax bredvid eller alldeles för långt bort från planen för att egentligen kalla det en sportpodd. De som pratar är halvamerikanen Anton Knopff, NFL-emeritus Peter ’Skåne’ Larsson, bildkostnären Carl Henrik Wrethman och Matte ’Hustlarkungen’ Sjödin.

Det går utmärkt att stödja NFL-podden på Patreon, framförallt om du spelar Fantasy Fotball och vill vara en del av podcastens olika Fantasy-ligor.

NFL-supporter

Den svenska siten NFL-supporter har ett antal podcasts tillgängliga för lyssnare. Veckans NFL, Veckans college, NFL-supporter dokumentär och Veckans fantasy. Förutom sina podcasts så släpper också gänget bakom NFL-supporter den svenska NFL-guiden varje år precis innan säsongen börjar.

Du har ganska många alternativ, oavsett om du vill lyssna på en engelsspråkig eller svenskspråkig podcast om amerikansk fotboll och NFL. Om du är ny till sporten eller ett inbitet fan, det finns podcasts som är helt rätt för dig!